14.8.2011

Pitkästä aikaa....

Nyt kun keväällä aloitin blogin, niin sen jälkeen ei ole ollut yhtään valittamista. Ihme kylläkin. Ennen blogin perustamista, valittamista oli lähes kaikesta..

Oltiin viikko sitten Silja Europalla. Meillä oli Deluxe-hytti, jonka ominaisuudet Siljan sivun mukaan ovat:
"Kaunis, viihtyisä 16 m2 hytti erkkeri-ikkunalla kahdelle hengelle 11. kannella. Parivuode, housuprässi, jääkaappi, virvokkeita ja TV hytissä. Erikoisaamiainen yövuoroilla."
Muuten ihan kiva, mutta ei hytti ole kyllä parivuodetta nähnytkään. Siellä on selkeesti kaksi eri sänkyä, joten jos toisen kainalossa meinaa olla, niin sängyn reunojen päällä saa olla. Se ei todellakaan tunnu erityisen kivalta :( Paluumatkalla hyttien siivous aloitettiin jo ennen satamaan tuloa. Olin päivällä laittanut hytin lämpötilan termostaatin hieman ylöspäin, sillä hytissä  oli aikast kylmä. Kas kummaa, kun siivoja oli käynyt siivoomassa, oli hän jälleen laittanut lämpötilan termostaatin niin kylmälle kun vain mahdollista. Arvaa vaan ärsyttikö???

No, se siitä.... tänään kävin hakemassa Leppävaaran Pizzataxista pizzan. Täytteinä kinkku, ananas, tomaatti. Kotiin päästyäni huomasin, että tomaatin tilalla oli tonnikalaa. Noh, eipä siinä sitten auttanut muu kun mennä takaisin vaihtamaan pizza. Siellä ei oltu edes pahoillaan tapahtuneesta!!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti