28.4.2011

Uutta blogia kehiin...

Käytiin tänään Flamingon Amarillossa syömässä ja siinä samalla tuli päähän pisto aloittaa taas pitkästä aikaa blogin kirjoittaminen. Aihe on tällä kertaa hieman erilainen -meinaa valittaminen on meidän perheessä kova sana. Valittaminen tässä kohtaa tarkoittaa valittaminen saamastamme palveluista/tuotteista :) Joo, kuullostaa varmaan tosi huvittavalta, mutta oon sitä mieltä, että valittaminen kannattaa. Jos tää oltais aloitettu aikoja sitten, olis varmaan kasassa jo kokonainen kirja :)

Mutta joo, jos siitä tämän päiväisestä. H päätti kokeilla uutta ruoka-annosta ja otti Chorizo Pastan (12,50€), joka sisälsi Chorizoa ja pappardellepastaa täyteläisessä BBQ-voikastikkeessa, pekonia, parmesanjuustoa ja chiliöljyllä siveltyä tortillaa.

Annoksen saatua, ruoka näytti herkulliselta. H söi hetken ja totesi, ettei pysty enempää. Annoksessa oli niin paljon rasvaa, että maistui äklöltä :( Lautasen pohjalla oli ainakin desi ihan vaan rasvaa :( Noh, tarjoilija tuli hakemaan lautaset pois ja kysyi vielä maistuiko ruoka :) H sitten totesi, että eipä oikeen, että oli ihan liian rasvasta, ettei sitä pysty syömään. Tarjoilija oli pahoillaan ja lupasi alennuksen annoksesta :) jippii, tämähän sopii meille :) Laskun tultua alennusta oli 15 %. Isketään s-kortti henksuetuineen pöytään, joten tiedossa on vielä lisää alennusta :) tästä mä nautin. Saatiin siis ko. annoksesta alennusta 2x 15 % :)

Harmi vaan, että jäi kuva ottamatta. Pitääpä muistaa seuraavalla kerralla...... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti